Haber

MKE Ankaragücü-Gaziantep FK maçı sonrası

MKE Ankaragücü Teknik Müdürü Ömer Erdoğan, SporToto, Muhteşem Lig’de oynanacak Gaziantep FK maçına iyi hazırlanmalarına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Ömer Erdoğan, 2-0 kaybettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında çok üzüldüklerini ifade etti.

Soyunma odasında da futbolcuların aynı hüznü yaşadıklarını ifade eden Ömer Erdoğan, şunları söyledi:

“Son haftalardaki gelişimimizi devam ettirip alt ligden uzaklaşmak istiyorduk. Değerli bir fırsattı ama olmadı. Maça yeterince hazırlandık. Önde coşkulu oynayarak 3 puan almak istiyorduk.” Seyircimiz son 4 maçta 3 galibiyet aldı.Gaziantep iyi oyunculara sahip.Oyuncularımı dikkatli olmamız konusunda uyardım.İkinci bölgede savunma yapıp alanı daralttılar. Hücumda bize fazla fırsat tanımadılar, yakaladıklarımızı değerlendiremedik. Gaziantep’i incelerken en büyük sorun set toplarındaki hareketleriydi. Açıkçası burada pek başarılı olamadık. Bu bizim için önemli bir uyarıydı. İşimizi daha iyi yapmamız için önemli bir uyarı oldu.” “Hafta içi maçımız yok, güle güle gidiyoruz. Bu mağlubiyeti içeride oynayacağımız oyunda telafi etmek istiyoruz. Tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmak istiyoruz. Zor zamanlarda nasıl ayağa kalktıysak, yine ayağa kalkacağız.”

Ömer Erdoğan, transfer ihtiyaçları olmasına rağmen henüz kadrolarına yeni bir isim ekleyemediklerini hatırlattı. Oyuncu buradan ağlayarak ayrıldı. Bir oyuncuyla da birebir görüştüm, pazar gününe kadar süre istedi ve sonra gelmeyi kabul etti. Ancak daha sonra fikrini değiştirip başka ülkelerden teklifler geldiğini söyledi. Bizim için olumsuz sonuçlandı. Bize katkı sağlayacak isimler almak istiyoruz. Transfer Avrupa’da 31 Ocak’ta bitiyor, oyuncular en azından o tarihe kadar beklemek istiyor. Biz de bu sorunu yaşıyoruz. Karagümrük maçına kadar yeni oyuncular ekleyerek kalitemizi ve oyun sayımızı biraz daha artırmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü taraftarının Sportif Direktör Emre Yıldız’ın istifa çağrısına ilişkin görüşlerini dile getiren Erdoğan, “Tolga daha önce de taraftarın tepkisini almıştı. Yeri geldiğinde bize tepki gösterebilirler. Maç ve galibiyet için. Çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Maçtan sonra Emre Bey ile bu konuyu konuşmadım. Taraftarlarımızdan kim olursa olsun maç sonrası tepki vermelerini rica ediyorum.” sözlerini bitirdi.

haberhaymana.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu